El proper divendres, el Teatre Municipal de Roses celebrarà l´acte de lliurament dels Mèrits Esportius 2017, amb els quals l´Ajuntament de Roses reconeixerà els esportistes de la població que han destacat en diferents competicions durant el passat any. Un total de 17 esportistes de diferents disciplines esportives rebran diploma.

L´Àrea d´Esports de l´Ajuntament fa un seguiment de les trajectòries i resultats tant dels clubs com dels esportistes individuals rosincs, i reconeix anualment aquells que assoleixen resultats remarcables durant l´any o temporada esportiva, fent transcendir el nom de Roses arreu i difonent els valors de l´esport.

Concretament, els esportistes que reben aquest diploma al mèrit esportiu són aquells que han assolit un campionat de Catalunya, o s´han proclamat primers, segons o tercers classificats en campionats a Espanya, Europa, o internacionals.

L´acte de divendres estarà presidit per l´alcaldessa de Roses i el regidor d´Esports, Juan Manuel Fernández i atorgarà un total de 17 diplomes -5 a títol individual i 12 als components de l´equip del Club Esports Lleure i Platja-, que us detallem a continuació.

Laia Moya Blanch. Bàsquet. Campiona d´Espanya cadet (2017), com a integrant de la selecció catalana de bàsquet.

Eduard Berta Alemany. Handbol, Bronze al Campionat d´Espanya Infantil (2017), com a seleccionador de la selecció catalana d´handbol.

Lucas Strahodinsky. Natació. Campió de Catalunya prebenjamí (2017), com a integrant de l'equip de natació del GEN Roses.

Joan Jorquera Cala. Taekwondo. Campió de Catalunya de taekwondo 2017 en la categoria sènior absolut (-58 kg) i campió d'Espanya de Clubs 2017 sènior absolut (-58 kg).

Pol Font Reyero. Vela (Open Bic). Sotscampió del món sots-13 (2017), com a regatista del GEN Roses.

Riduan El Bassri Chaabouchi. Futbol Platja. Campió d'Espanya cadet (2017), com a integrant de la selecció catalana de futbol platja i campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.