La Jonquera necessita entre tres i cinc punts en cinc jornades per segellar la salvació a Primera Catalana i aquest diumenge ha perdut una bona ocasió al camp del Sabadell B (2-1). Contra un rival amb qui compartia Tercera Divisió ara fa un any, els nois de Jordi Boix i Lluís Moñino li han donat vida, ja que es trobava en descens abans de començar la jornada. Els vallesans s'han avançat amb un gol en pròpia porteria, en el minut 80 Ramon Masó col·locava la igualada, però quan quedaven cinc minuts el Sabadell B ha marcat la diana de la victòria.

Els alberencs, 10ns a la classificació, tenen set punts de coixí respecte al descens abans de rebre un altre rival directe, el Sant Cugat, el dissabte que ve a casa.