Després de quedar fora de les semifinals de la Lliga de Campions, el Barcelona ha recuperat la sendera de la victòria davant el València (2-1) al Camp Nou i s'acosta al títol de LaLiga Santander.

L'equip blaugrana ha obert el marcador en el minut 15 amb un gol de Luis Suárez, que ha rematat amb precisió una assistència en profunditat de Philippe Coutinho.

Després de la represa, el jugador brasiler ha tornat a ser protagonista servint un servei de córner que ha rematat Samuel Umtiti (min. 51) i ha condemnat el València, que a quatre minuts per al final, ha retallat distàncies amb un gol de penal transformat per Parejo.

El Barcelona, líder destacat de Primera divisió, encadena 39 jornades sense perdre i ha superat el rècord d'imbatibilitat en el campionat que, fins a aquest dissabte, compartia amb la Reial Societat dels anys 1978 i 1979.

Fitxa tècnica

2 - Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto (Semedo, min. 93), Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Paulinho, Iniesta (Denis Suárez, min. 84), Coutinho (Dembelé, min. 79); Messi i Suárez.

1 - València: Neto; Vezo, Garay, Gabriel, Gayà; Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes (Andreas Pereira, min. 69); Rodrigo (Zaza, min. 80) i Santi Mina (Vietto, min.71).

Gols: 1-0, Luis Suárez, min. 15; 2-0, Umtiti, min. 51; 2-1, Parejo (p.), min. 86.

Àrbitre: Del Cerro Grande (Comitè madrileny). Ha mostrat groga a Piqué (min. 6), Kondogbia (min. 12), Gabriel Paulista (min. 75) i Dembélé (min. 86)

Incidències: Partit disputat en el Camp Nou davant 61.544 espectadors.