El GEiEG va començar de la millor manera la fase d´ascens a la Divisió d´Honor Femenina després de derrotar l´Unitzar aragonès per un contundent 0-87 en un parti molt còmode per les jugadores entrenades per Coral Vila.

Durant la primera part les gironines es van veure sorpreses per unes rivals que van sortir molt intenses. Tot i així, en atac les aragoneses els faltaven recursos i les jugadores de Vila van fer una gran pressió.

A partir del minut 25, quan les locals van baixar el nivell i se les va veure cansades físicament. En això ho van aprofitar les gironines per tenir el domini del partit en claretat i fer moure a les jugadores rivals per cansar-les més. D´aquesta manera, el GEiEG va començar anotar amb més facilitat fins arribar al 0-55 al final de la primera meitat.

Gràcies a aquesta àmplia diferència, les gironines van abaixar una mica el ritme en la segona meitat i Coral Vila va aprofitar per donar minuts a totes les jugadores. El parcial del segon temps de 0-32 va fer augmentar la diferència fins el 0-87 final.

Fins a un total d´onze jugadores gironines van anotar en el partit d´ahir. La internacional i capitana de l´equip, Judith Vélez, va ser la jugadora que va aconseguir més assajos, un total de tres. Mentrestant, África Félez va aconseguir fins anotar fins a cinc transformacions d´assajos.

El pròxim partit del GEiEG serà dissabte a les 16.30 h contra La Muralla. Les gallegues disputen el primer partit de la fase d´ascens aquesta matí davant les navarres de La Única.