Derrota per la mínima del filial del Llagostera a domicili (2-1). El primer quart d'hora de partit va ser molt intens en què els locals, de mica en mica, arribaven cada vegada amb més perill a la porteria de López. En el minut 30, el Júpiter va tenir una clara ocasió per estrenar el marcador però López, amb una gran intervenció, ho va evitar. Poc abans del descans, un error garrafal entre López i Mario va significar l'1-0. A la represa, els barcelonins van ampliar distàncies en el marcador gràcies a un gol de Rodríguez. Amb el 2-0, els llagosterencs es van bolcar en atac i Ibra va retallar distàncies en el marcador en el minut 57. Després del gol visitant, els blaugrana ho van intentar però no va ser possible empatar el partit.

Victòria de prestigi del Banyoles davant un rival directe per la permanència, que els apropa al seu objectiu. La bona pressió dels banyolins va impedir el bon joc dels vallesans. Els primers vint minuts de partit va ser de tempteig sense cap ocasió de perill per a cap dels dos equips. En el minut 40 el duel va canviar, després que el Cardedeu es quedés amb deu homes per l'expulsió de Morales per doble amonestació. Abans del descans, Casanova va pressionar els centrals, per robar la pilota i marcar el primer gol del partit. A la segona meitat, el plantejament banyolí va seguir, cosa que va dificultar el bon futbol del Cardedeu. En el 61, Pou va sentenciar el marcador introduint la pilota a la seva porteria, quan Casanova estava a boca de canó per rematar la centrada.

La Jonquera i el Lloret es van repartir un punt en el derbi gironí de la jornada. Els locals van sortir molt endollats i van dominar durant el primer temps. Cristian va avisar al primer minut del partit i 8 minuts més tard va certificar el bon joc inicial. Abans del descans, però, el Lloret va empatar en una de les poques oportunitats que va tenir. A la represa, van ser els visitants que van gaudir de més ocasions. Riki va fer el segon, però dos minuts després Cornellà va enganxar un cacau per anotar l'empat. Era el minut 58. A partir d'aquí es va veure un partit amb alternatives amb els dos equips buscant un gol que no va arribar.