Diferents veus autoritzades del Palamós han expressat en les últimes hores el convenciment que la salvació encara és possible. Ho ha dit el president, Joan Pau Pérez, també l'entrenador, Pitu Batlle i ara qui puja al carro de l'esperança és tot un símbol del vestidor del degà. Es tracta d'un palamosí de cap a peus, de la casa i que llueix el braçalet de capità: David Cano.

El defensa central, en primer lloc, no amaga que l'empresa de retallar cinc punts al Granollers fa molta pujada. Segons el futbolista el problema del Palamós és que «ens costa molt guanyar i és complicat perquè ja no depenem de nosaltres, sinó de molts altres factors». Això sí, l'ex-Llagostera té clar que «ho intentarem fins al final i de cap manera llançarem la tovallola».

Els dos darrers resultats, empat a casa contra el cuer (1-1) i la derrota a Cerdanyola (2-0), han fet mal a la moral palamosina, però tot i això, David Cano envia un avís a l'aficionat més pessimista afirmant que «aquells que pensin que tot està fet, millor que es quedin a casa». El capità del degà lamenta la manca de suport en aquest moment delicat pel qual travessen. Cano, però, diu que «ja estem acostumats a anar a fora i sentir-nos sols, per exemple, a Cerdanyola totes les cares eren d'aficionats d'ells».

Aquest diumenge, l'equip de Pitu Batlle rep al Terrassa (17.00), els egarencs són cinquens amb els mateixos punts que el quart classificat, el Pobla de Mafumet, i David Cano demana que no els donin per morts abans d'hora. El central afirma que «aquells que creuen que ja som de Primera Catalana que s'esperin perquè encara queden cinc partits i lluitarem fins al final per intentar mantenir el Palamós a Tercera». Una victòria aquest cap de setmana contra un dels aspirants a disputar la fase d'ascens podria revifar la llum d'esperança al degà pels últims quatre partits del campionat.