El circuït dels Pujols de Borrassà va acollir, el diumenge passat, l’11a edició de la Cursa Americana de motos. La cursa es va fer tot i la pluja que va caure al llarg de tota la jornada. La prova formava part del Campionat Provincial d’ACCEMA (Associació Catalana Cultural i Esportiva del Motor Amateur) i era organitzatzada, un any més, la Penya Motorista Figueres.

Entre els 110 pilots participants, destacava la presència de corredors d’alt nivell com Gerard Farrés, que va participar a l’últim Dakar; i els corredors de motocròs Nil Bussot i Nil Arcarons, entre altres. També cal ressenyar que en la categoria de 85cc hi van participar dos pilots de Borrassà, David Márquez i Marc Oliveras.

Els corredors van oferir un bon espectacle pel públic que malgrat les inclemències meteorològiques va voler seguir les evolucions dels motoristes. La classificació va ser la següent: