Raúl Garrido va completar dissabte passat al camp del Vila-real B una volta sencera com a entrenador de l'Olot, on va arribar per rellevar Martín Posse després de la jornada 14. Entre la 15 i la 33, els garrotxins han sigut capaços de canviar una pèssima dinàmica que els duia, irremeiablement, camí de Tercera: amb 29 punts, es troben fora del descens, amb dos de marge respecte al Llagostera i al Formentera.

El tècnic valencià va debutar al camp dels balears amb un empat (1-1). Ara el Formentera és el rival de l'Olot aquest diumenge al Municipal (12.00), una autèntica final per als dos equips. «No és un partit definitiu, però és molt important i els dos equips ens hi juguem moltes coses. Estem en el lloc on tots els que estan darrere nostre voldrien estar, això ho hem aconseguit amb molt de treball i sacrifici i s'ha de valorar», reflexionava ahir el preparador valencià.

Garrido també va parlar de l'estil de joc del Formentera. Segons ell «té una manera clara de jugar, un equip expert i perillós que ve de treure bons resultats fora de casa. Volen ser protagonistes amb la pilota, s'associen i es repleguen molt bé. Haurem d'oferir la nostra millor versió per guanyar-los». Una vegada més va considerar clau el paper de l'afició. En el darrer partit a l'estadi, el públic va respondre amb una entrada superior al miler d'espectadors. Ahir Raúl Garrido deia que «hem de ser consistents a casa, portem moltes jornades puntuant i això és molt bo. Estic encantat amb la resposta de l'afició, és una meravella veure el camp ple. Els demano un últim esforç, són vitals».

El tècnic també va dir que estava tranquil davant la sanció de Ginard per dos partits, pendent de la resolució d'apel·lació que sortirà avui. «Estem tranquils», va subratllar, mostrant confiança en els jugadors Sacrest i Bastida, d'on sortirà el recanvi del balear.