El Navata ha fitxat el porter Francesc Cabrera, més conegut com a Patet, exjugador del Caldes de Malavella, Andorra i la Jonquera. Els vermell-i-blancs ja havien fitxat un porter aquest 2018, Nahuel Brentan, procedent del Marca de l'Ham, però estarà fora els dos mesos que queden de lliga per motius personals. Patet, que va debutar al camp del Palau-saverdera (1-5), on Carlos López va marcar els cinc gols, pugnarà amb Narcís Yerpes per un lloc.

Els navatencs mantenen així el lideratge per davant el Portbou, que va salvar pels pèls el segon lloc en solitari després de remuntar un 2-1 en contra, en el minut 85 i amb un home menys, al camp del Siurana (2-4). A l'expectativa hi segueix el Cabanes, que no es va deixar sorprendre pel Fortià (0-3) i l'Espolla, que anava guanyant 0-1 en el camp del Selvatans quan el partit es va suspendre el minut 9 per la pluja. D'altra banda, el gol més jove de la jornada el va anotar el cadet Arnau Sala, amb el Llers, contra el Vilafant (2-1).