El ciclista belga Michael Goolaerts, de 23 anys, va morir aquest diumenge hores després de patir una aturada cardíaca mentre disputava la clàssica París-Roubaix, va informar l'equip Verandes Willems-Crélan.

"Hem de comunicar, amb tota la tristesa que pugui imaginar-se, la mort del nostre corredor i amic Michael Goolaerts", assenyala l'equip en un comunicat.

Goolaerts "va morir a les 22:40 a l'hospital de Lille, on estava acompanyat pels seus familiars i éssers estimats, que estan ara en els nostres pensaments. Va morir d'una aturada cardíaca i els esforços dels metges van ser infructuosos", precisa.

"A partir d'ara no hi haurà més comunicacions ja que volem contribuir a que els seus éssers estimats puguin suportar de la millor manera possible aquesta terrible pèrdua. Donem les gràcies per avançat per respectar la privacitat dels seus familiars", conclou l'equip.

El corredor va patir una aturada cardíaca mentre disputava la París-Roubaix. Va caure en el tram que va de Viesly a Briastre.

El jove va ser transportat en estat greu en helicòpter cap a un hospital de Lilla, al nord de França, després que l'equip d'emergències, segons les imatges retransmeses per France Televisions, li efectués un massatge cardíac. Hores més tard va morir.