CER l’Escala, TT Tramuntana i CTT Bàscara van celebrar, entre el 24 i el 29 de març passat, per Setmana Santa, un grapat de podis en el Campionat de Catalunya que es va celebrar a Valls en categoria juvenil, infantil, aleví i benjamí. Per una part, el club escalenc va destacar especialment en dos tàndems: Norbert Tauler i Iker González, en infantils, i Àlex Portell i Àlex Moreno, en benjamins. El palafrugellenc Tauler -dos títols- i l’escalenc González -un-, que ja saben què és trepitjar la Superdivisió, es van repartir les dues primeres posicions en individual, dobles i equips -en aquesta última prova els va acompanyar David Portell. Per la seva part, Àlex Portell i Àlex Moreno van ser campions en equips i també van pujar en el calaix en dobles i individuals.

Triplet de Jana Riera amb 14 anys

Per la seva part, el Tramuntana continua tenint un nom propi: Jana Riera. La jove palista infantil de Figueres, de 14 anys, va firmar el triplet amb els títols en les tres proves: individual, dobles i equips. Riera, que en el Campionat d’Espanya del 2017, a Almeria, va pujar sis cops en el podi en alevins i infantils, no va tenir rival i en les proves col·lectives va comptar amb la participació de la maresmenca Clàudia Pérez, que firmava així dues primeres posicions.

El destacat paper del Tramuntana el va completar, en infantils, la vallesana Anna Aromí i la palista de Pau, Linda Elisabeth Thomson, segones en equips i terceres en dobles.

El Bàscara i Pommier i Grau

El Bàscara també va poder penjar-se medalla de la mà de l’orriolenca Abril Vidal i Èlia Ser­ra, que van ser terceres en la prova de dobles en categoria aleví.

La representació altempordanesa en el Campionat de Catalu­nya la van completar dos juvenils sorgits del Tramuntana que ara juguen en altres clubs. Per un costat, el vilafantenc Adrià Pommier va ser campió per equips amb l’Olot i, per l’altre, el figuerenc Sergi Grau (palista de Divisió d’Honor) tercer amb el Mataró en la mateixa prova.