Un gol de Campaña en el temps afegit va donar la victòria al Llevant davant Las Palmas (2-1). Un resultat que deixa pràcticament sentenciades les tres últimes places de descens.

Un gol de Paco López a 10 minuts per al descans va donar avantatge als granotes. En la represa, els de Jémez van igualar el marcador amb un gol de David García.

A falta de 5 minuts per al final, els llevantins es van quedar amb un home menys, però Campaña va donar la victòria als locals.

Amb la victòria, els valencians s'allunyen a 8 punts del Deportivo, el primer equip que es troba en zona de descens. La derrota deixa els canaris enfonsats a 10 punts de la salvació, mentre que el Màlaga es queda a 14. A 7 jornades del final, el descens sembla sentenciat.