Maverick Viñales sortirà novè en el Gran Premi de l'Argentina que es disputa avui al circuit de Termas de Río Hondo després de marcar un temps de 1:49.044. Una classificació marcada per la pluja, sobretot en les classificacions de Moto2 i Moto3.

Va ser una prova de classificació amb alguns dubtes. La pluja que havia fet acte de presència en les classificacions de Moto2 i Moto3 va desaparèixer en la classificació de la màxima cilindrada. Per això en els garatges es tenien preparades les dues motos, les de pneumàtics per aigua i les de pneumàtics llisos.

A la classificació final hi van arribar Aleix Espargaró i Andrea Dovizioso després de fer un bon temps a la repesca. No hi va poder entrar Jorge Lorenzo, que sortirà catorzè. La primera posició va ser per Jack Miller que sortirà avui primer en el Gran Premi de l'Argentina després de fer el millor temps en la classificació d'ahir (1:47.153). El pilot de Ducati, que va aconseguir la seva primera pole position en la màxima cilindrada, va sorprendre a tothom posant pneumàtics llisos en el seu últim intent, quan moltes parts de la pista encara estaven en basses, però la jugada li va sortir bé al britànic.

En la segona posició sortirà Dani Pedrosa, que ja cantava victòria abans de la volta final de Miller. El d'Honda va fer un temps de 1:47:232. L'últim pilot que sortirà des de la primera línia serà Johann Zarco, poleman a Qatar i que ahir va tornar a demostrar que està a un alt nivell.

La segona fila estarà ocupada per Tito Rabat, Àlex Rins, que va arribar a dominar la classificació i Marc Márquez. El de Cervera que va dominar la classificació en el primer intent, era el favorit a aconseguir la primera plaça de la graella, després d'aconseguir-la en els quatre anys anteroris en les que s'havia disputat la prova en aquest circuit. Márquez va imitar a Miller i va entrar al garatge a canviar de moto, però al veure el terra encara moll de les curves 7 i 8 no es va atrevir a fer la volta ràpida amb els pneumàtics llisos i va tornar entrar a boxes a posar els d'aigua.

Viñales 13è i Arenas 12è

La pluja va beneficiar els pilots de les cilindrades menors. Isaac Viñales, en Moto2, va aconseguir la tretzena posició. En Moto 3, Albert Arenas, que ja està recuperat de la fractura de clavícula patida fa en l'últim Gran Premi de Qatar, sortirà dotzè. Les curses arrencaran a les 17.00 (Moto3) i es podran seguir per Movistar+).