Reial Madrid i Atlètic han empatat (1-1) en el derbi disputat aquest diumenge en el Santiago Bernabéu, on Cristiano Ronaldo i Antoine Griezmann han marcat els gols del partit.

Després d'un primer temps sense gols, Cristiano, en el minut 53, ha obert el marcador amb una volea després del passi des de la banda esquerra de Gareth Bale. Per la seva part, Griezmann en el minut 57 ha aprofitat un rebuig de Keylor Navas per marcar des de dins l'àrea el definitiu empat a un gol.

Fitxa tècnica

Reial Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Lucas Vázquez, Kovacic (Modric, min.73), Kroos, Asensio (Isco, min.72); Bale i Cristiano Ronaldo (Benzema, min.63).

Atlètic de Madrid: Oblak; Juanfran, Godín, Savic, Lucas Hernández; Vitolo (Correa, min.61), Thomas (Gameiro, min.82), Saúl, Koke; Griezmann i Diego Costa (Gabi, min.71).

Gols: 1-0, min. 53, Cristiano Ronaldo; 1-1, min. 57, Griezmann.

Àrbitre: Estrada Fernández (C.Català). Ha amonestat a Kroos (min. 14), Lucas Vázquez (min. 88), pel Reial Madrid, i a Vitolo (min. 17), Thomas (min. 34) i Lucas Hernández (min. 89), per l'Atlètic.

Estadi: Santiago Bernabéu, 78.769 espectadors.