Els resultats dels rivals directes van fer que el punt sumat per l'Olot contra l'Ebre (0-0) al Municipal no fos tan bo com podia semblar al final del partit. Tots els perseguidors van guanyar els seus duels i van retallar dos punts als garrotxins que van veure com les zones de perill es tornaven a acostar. Els de Raúl Garrido tenen aquesta tarda una nova oportunitat per distanciar-se'n. No serà fàcil, segur que no, puntuar a la Ciutat Esportiva del Vila-real davant un filial groguet que hi cedeix ben pocs punts i que aspira a atrapar el Mallorca al capdavant de la taula. Tot i això, els olotins confien a poder allargar la bona dinàmica de resultats i poder pescar-hi quelcom de positiu. «Veníem de molt avall i l'equip ha demostrat una gran maduresa. Hem fet un màster en patiment. No ens sorprèn res del que pugui passar», deia un Garrido que té clar que veurà un Olot «valent». El tècnic recupera Toril i no té cap baixa tret de les ja conegudes de llarga durada de Yeray i Dembo.

El fet de visitar el camp del segon classificat no espanta Garrido ni els seus. En aquest sentit, el valencià recorda que «de respecte en tenim el que calgui, però de por cap». En la mateixa línia, Garrido recordava que «la por s'ha de vèncer amb confiança, solidesa i un parell de pebrots». I és que el calendari que té per davant l'Olot no és que faci baixada. Els garrotxins han de visitar a banda del Vila-real B avui, el Mallorca i el Lleida, i a casa rebre el Formentera, en el que pot ser un duel decisiu, el Mestalla i l'Elx. En aquest sentit, Garrido era contundent a l'hora de valorar el fet d'estar-ne massa pendent. «El calendari és una mentida», deia. El valencià aposta per aïllar l'equip de la classificació i incidir en la notable dinàmica que encadenen des de la seva arribada.

De la seva banda, el tècnic del Vila-real B, Miguel Álvarez elogiava el rentat de cara que ha fet a l'equip garrotxí Garrido. «Estan signant una segona volta excepcional. Ens exigiran molt però jugant a casa i veient el nostre nivell, tenim garanties d'aconseguir el triomf», deia.