La segona de les 19 proves que té el Mundial de motociclisme serà aquest diumenge dia 8 d´abril en el circuit de Termas de Río Hondo, a l´Argentina. A MotoGP, Maverick Viñales correrà a les 20 h i a Moto2 Isaac Viñales, a les 18.20 hores.

L´estrena de Maverick en aquest Mundial de MotoGP no va ser el que s´imaginava, al març passat en el circuit nocturn de Losail (Qatar). El pilot rosinc i palauenc del Movistar Yamaha es va haver de conformar amb el sisè lloc final després d´una carrera on va començar massa endarrerit.

Per la seva part, les bones sensacions que havia explicat tenir Isaac Viñales durant la pretemporada no es van traduir en l'estrena a Qatar, a la prova de Moto2, just abans de la de MotoGP. El pilot de Llançà va signar una discreta 16a posició final en el debut.