Japó ha acollit, els últims dies, el primer torneig internacional de vol indoor de la seva història amb la celebració de la Copa Invitational de Sakura al Túnel de Vent Japan iFlystation (Fly Station Japan) a Koshigaya LakeTown, a la prefectura de Saitama, a l'est del país.

Vuit dels millors equips de vol dinàmic del món s´han disputat els primers llocs en les competicions de vol dynamic per parelles, 2 Way Dynamic i per equips, 4 Way Dynamic. L'equip del Túnel de Vent d'Empuriabrava, WINDOOR Vengadores, ha aconseguit l'Or de la categoria 4 Way Dynamic en una competició molt disputada contra l'equip Shuriken. En la modalitat de vol dinàmic per parelles la victòria ha estat per Flyspot Unlimited.

L'equip Windoor Vengadores està integrat pel planter del Túnel de Vent d'Empuriabrava que combina les competicions internacionals amb la seva feina com a instructors al túnel empordanès. El volador més ràpid del món, César Rico, fa equip amb l'empordanès Dani Gallego, i els britànics Luke Warren i Josh O'Donoghue.

L´equip ja ha disputat diverses competicions internacionals de vol indoor com la passada edició dels Wind Games on va aconseguir la medalla de plata de 4 Way Dynamic. El torneig, organitzat pel Túnel de Vent d´Empuriabrava, s´ha convertit en el més mediàtic del món i una cita de referència en el calendari de competicions internacionals de vol indoor. Després d'un any de durs entrenaments l'equip local té en el seu horitzó la Copa del Món de Vol Indoor que es farà el mes d'octubre a Bahrain, on es tornarà a disputar el pòdium amb l'elit mundial d´aquest esport.