El Sevilla afrontarà aquest vespre (20.45 hores) un dels partits més importants de tota la seva història, l'anada de quarts de final de la Lliga de Campions davant el Bayern de Munic, un dels màxims favorits al títol i que arriba en un gran moment de forma al Ramón Sánchez-Pizjuán.

Els andalusos venen d'eliminar en vuitens el Manchester United. Ara els espera un altre antic rei d'Europa, guanyador de cinc títols en la màxima competició i al qual encara no s'ha enfrontat en partit oficial. El Sevilla ho ha aconseguit dins d'una temporada estranya, ja que va canviar d'entrenador per Nadal i el seu rumb en lliga segueix sent molt erràtic, però en canvi disputarà la final de Copa del Rei davant el Barcelona i es troba davant d'una gran oportunitat continental.

Vincenzo Montella, artífex d'aquesta 'resurrecció', patirà una baixa molt important aquest dimarts, la del cervell del seu equip, Éver Banega, que està sancionat. L'argentí va tornar a exhibir-se en l'últim partit davant el Barça, en què el Sevilla va demostrar que té la maquinària greixada per reptar els millors equips del continent, encara que Messi va aigualir la festa a l'afició sevillana (2-2).