La presència de Sergio Busquets, lesionat en el peu des del partit de tornada de vuitens de final de la Champions davant del Chelsea, va ser la principal novetat a l'entrenament d'ahir i tot apunta a què podrà jugar demà davant el Roma. Busquets va patir a mitjan març una petita fissura en el dit petit del peu dret i des d'aleshores ha estat baixa, tant en els partits del Barça com la de les convocatòries de la selecció espanyola (Alemanya, l'Argentina). De moment el migcampista català no té l'alta mèdica, tot i que s'apunta que la podria rebre avui per entrar a la llista de convocats que ofereixi el tècnic Ernesto Valverde al vespre.

A l'entrenament d'ahir, també hi van participar sis jugadors del filial: Carles Aleñá, Cuenca, Morer, Ballou, Samu Araujo i Riqui Puig. L'equip blaugrana tornarà a exercitar-se, avui dimarts, a les 16.45, i una hora abans el tècnic blaugrana oferirà una roda de premsa prèvia al duel d'anada dels quarts de final de la màxima competició continental. El Roma s'exercitarà avui al Camp Nou (18.15). Anteriorment (17.30), el seu tècnic Eusebio di Francesco se sotmetrà a les preguntes dels periodistes a la sala de premsa del Camp Nou.

Si Busquets pot ser la gran novetat en el bàndol blaugrana, també hi ha novetats en l'italià. Els migcampistes del Roma Radja Nainggolan i Lorenzo Pellegrini han entrat a la llista de convocats oferta per l'entrenador. Tant el belga com el transalpí, que van acabar l'últim partit de la Sèrie A davant el Bolonya (1-1) amb molèsties, es van exercitar ahir al costat dels seus companys i van ser inclosos en la llista de 21 jugadors que viatjaran a la Ciutat Comtal.

D'aquesta manera, la llista del Roma la componen Alisson, Andrea Romagnoli i Skorupski com a porters; Juan Jesus, Kolarov, Capradossi, Fazio, Florenzi, Bruno Peres i Manolas com a defenses; Nainggolan, Strootman, Pellegrini, De Rossi, Gonalons i Gerson com a migcampistes; i Perotti, Dzeko, Schick, Defrel i El Shaarawy com a davanters.

Per altra banda, el col·legiat holandès Danny Makkelie ha estat designat per dirigir el partit de demà al Camp Nou.

Nascut el 28 de gener de 1983, originari de Curaçao, i internacional des del 2011, aquesta temporada ha xiulat cinc partits de la Lliga de Campions, el darrer, el Manchester United-Sevilla de tornada de vuitens de final. El duel anglès Liverpool-Manchester City l'arbitrarà l'alemany Felix Brych.