La 18a edició del torneig MIC-Mediterranean International Cup ha finalitzat aquest diumenge amb les finals de Figueres i de Palamós i, a l'Estadi de Vilatenim, prop de 2.000 espectadors han presenciat les finals de dues categories de nova creació, les cadet i infantil de primer any, que han guanyat RC Celta i Tuttifutbol Academy. L'activitat ha comptat amb la presència del regidor d'Esports de Figueres, Jordi Masquef, i del delegat comarcal de la Federació Catalana de Futbol Manuel Núñez.

A la categoria cadet de primer any (B2), que s'ha creat enguany, el campió ha estat el RC Celta després de guanyar el València CF a la final (1-0) celebrada a Figueres. Un solitari gol de Yago Santiago al límit del descans ha permès als gallecs emportar-se el trofeu del MIC.

En la categoria infantil de primer any (C2), el Tuttifutbol Academy ha aixecat el títol després de superar l'Athletic Club de Bilbao a la tanda de penals, a Figueres. Gaizka Alboniga-Menor havia avançat els bascos a la primera part i a deu minuts pel final David Gil ha forçat la pròrroga pels maresmencs. El Tuttifutbol, una acadèmia de Mataró que compta amb jugadors de diferents clubs de la zona, inaugura el seu palmarès en el MIC, on pel camí havia deixat enrere el Tottenham Hotspur, Maccabi Haifa i Sport Club Bni Yafo Ortodoksim.

Tanmateix, Vilatenim ha acollit les finals de consolació, que han guanyat el Louisiana cadet i el Sabadell infantil.