El pilot italià Francesco Bagnaia (Kalex) ha signat aquest diumenge una sòlida victòria en la cursa de Moto2 del Gran Premi de Qatar, primera cita del Mundial de motociclisme, per davant del seu compatriota Lorenzo Baldassarri (Kalex), en una prova en la qual el català Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) ha defensat la tercera posició malgrat els seus problemes en el fre del darrere.

D'aquesta manera, 'Pecco' conquesta al Circuit Internacional de Losail el primer triomf de la seva carrera en el campionat del món per convertir-se en el primer líder de la categoria intermèdia.

En una sortida sorprenent, 'Pecco' Bagnaia ha sobrepassat al 'poleman' de dissabte, Àlex Márquez, per passar primer el primer revolt i fer-se aviat amb la volta ràpida. Baldassarri també ha aprofitat la tebior del de Cervera per avançar-lo.

Pel que fa als espanyols, Xavi Vierge (Kalex) ha acabat vuitè,Jorge Navarro (Kalex) desè; Joan Mir (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), onzè, Héctor Barberá (Kalex) tretzè i Isaac Viñales (Kalex) setzè. Iker Lecuona (KTM) no ha aconseguit acabar pel trencament del motor.