Han hagut de passar 20 jornades perquè el Sant Pere Pescador perdi un partit. Hi va passar el diumenge passat, el dia que estrenava horari matinal a casa, i amb la visita del cuer del grup, el Planadeu. El conjunt vallesà venia de perdre 10-0 contra el Sant Gabriel B i va sorprendre el conjunt santperenc (2-3), que tenia la baixa per sanció de Sílvia Masferrer. El conjunt de Joan Pont va topar una i altra vegada contra l’últim classificat, que no es va creure la gesta fins que l’àrbitre va xiular el final del partit.

Aquesta derrota és un contratemps pel Sant Pere, líder indiscutible de Preferent, però ha acabat sent un mal menor, ja que el seu immediat perseguidor, el Vic Riuprimer, també va perdre, davant el Porqueres (2-3). Així, les groc-i-negres mantenen els set punts de coixí al capdavant, i amb un partit menys.

El figuerenc Paco Ruiz agafa l'Estartit

L’Estartit femení, que comparteix categoria (Preferent) amb el Sant Pere Pescador, és entrenat des del febrer per Paco Ruiz. El tècnic figuerenc era l’ajudant de David Zurita, que va plegar al cap de poc d’arribar al gener. Ruiz va entrenar el Cabanes masculí la temporada passada, a Tercera Catalana, també ha dirigit l’Esplais juvenil i confia a mantenir l’Estartit a la categoria.

Doblet d’Arias en el Cabanes

A Primera Catalana, el Cabanes es va desfer del cuer, el Lourdes (1-3), amb un doblet de l’exllersenca Alba Arias, i a Segona el Vila-sacra gaudia de jornada de descans.