El Base Roses, líder indiscutible de Tercera Catalana que porta 13 victòries consecutives, gaudia de jornada de descans el cap de setmana passat i va reforçar la primera posició, ja que l’Atlètic Bisbalenc, el seu rival directe, no va passar de l’empat davant el Sant Pere Pescador (1-1). D’aquesta manera, els de la Vinyassa tenen sis punts de coixí i el goal average a favor i la resta d’equips altempordanesos només aspiren a la segona plaça, que també permet pujar directe si s’és el millor sotscampió gironí, o bé promocionar.

Actualment, per només un punt de diferència el Santa Pau, del grup 17, és el millor segon gironí i, si la lliga acabés avui, el play-off el disputarien Atlètic Bisbalenc i La Batllòria. És aquí on el Bàscara i l’Empuriabrava-Castelló mantenen les opcions intactes d’arribar-hi en les 10 jornades que queden pel final.

Per una part, l’equip de Miquel Rivas és tercer, a dos punts del segon, i amb el descans per fer, després de superar amb comoditat el Monells (0-3). A cinc punts del Bisbalenc s’hi troba el conjunt d’Albert Albert, molt irregular en aquest 2018, però que no llança la tovallola. La victòria a Agullana (1-2), amb un doblet de Marc Fageda, anima als emporitans a reenganxar-se.

Herrera té molts números d’acabar seguint en el Base Roses

El Base va descansar i aquest diumenge jugarà a Sant Pere, en un duel on podria seguir definitivament Juan Diego Herrera com a tècnic. Els de la Vinyassa decidiran què fer aquesta setmana després de la marxa de Napo, si bé l’ex del Vilajuïga podria seguir.

Albert Piris despenja els guants a la porteria del Sant Pere

L’adeu de Cristian Raño en el Marca de l’Ham i la lesió de Rubén Roca va obligar el Sant Pere Pescador a recór-rer a Albert Piris. L’ex del Sant Miquel havia penjat els guants a finals de la temporada passada a Sant Pere i diumenge al camp del Bisbalenc, segon, va reaparèixer amb nota alta (1-1).

Chacón reapareix després de superar una lesió en el turmell

En els 10 partits que queden per acabar, el Llançà ha pogut recuperar el seu capità, Carles Chacón, que va tornar el diumenge contra el Vilabertran. El migcampista llançanenc ha estat tres mesos i mig fora per una lesió que va patir en el turmell contra el Monells.