13 de març de 2018
13.03.2018
40 Años
40 Años
Ciclisme

Cassú i Colomé s'imposen a Roses a una Marató del Cap de Creus on hi pedalen Maverick i Espargaró

Prop de 450 ciclistes van participar en una clàssica cursa per muntanya que tenia 70 i 39 km de recorregut

17.03.2018 | 08:58
Maverick, amb el seu company a la prova, David Martí, al final de la cursa

Un total de 440 ciclistes van participar, diumenge passat, en la vuitena edició de la Bike Marató del Cap de Creus, una prova que tenia recorreguts de 70 i 39 km per muntanya. Els podis van ser els següents: en la marató Guillem Cassú, Oriol Colomé i Joan Carles Alcañiz –masculí– i Mireia Garcia, Gisela Biguet i Sílvia Roura –femení–, mentre que a la mitja els tres més ràpis van ser David Noblejas, Ivan Méndez i Pau Berglund.

Maverick, Espargaró i Misser, el toc mediàtic

A més de les motos, l´altra passió esportiva coneguda de Maverick Viñales és el ciclisme. Divendres passat, a Andorra, on viu ara, va presentar el seu nou equip ciclista, el MVK25-Agrupació Ciclista Andorrana, i diumenge, just set dies abans de debutar en el Mundial de MotoGP, va participar en una prova de BTT a casa.


Maverick, amb el seu company a la prova, David Martí, al final de la cursa (Foto: Lluís Ribera)

A la Bike Marató del Cap de Creus de Roses Maverick va culminar la marató, de 70 km, amb un ­desnivell acumulat de 2.000 metres. Aquesta prova el pilot de motociclisme la va fer per parelles, al costat del figuerenc David Martí, ­corredor del Surià Bicis, i van entrar en vuitè i novè lloc després de 3 hores i 37 minuts pedalant. Era organitzada pel CC de Roses i Easybikes i d´entre els participants també hi havia el també pilot del Mundial de motociclisme Aleix Espargaró, que va ser quart, i el biker Tomi Misser.


Espargaró (41), amb un grup de corredors, al final de la cursa (Foto: Lluís Ribera)
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook