El jugador del FC Barcelona André Gomes ha reconegut en una entrevista per a la revista Panenka que no està bé als terrenys de joc i que no està gaudint amb el que fa. El portuguès ha afegit que és massa exigent amb si mateix i que no es veu capaç de traslladar el bon ambient i nivell que creu tenir en els entrenaments als partits.

"No em sento bé al camp, no estic gaudint del que puc fer. Els meus amics diuen clarament que vaig amb el fre de mà al camp", s'ha sincerat el migcampista portuguès en una entrevista per al número 72 de la revista de futbol Panenka que recull Europa Press.

André Gomes s'atreveix a comparar la seva estada al Barça, fins i tot, amb un petit infern. "Els primers sis mesos van ser bastant tranquils i bé, amb el meu temps d'adaptació, però després les coses van canviar. Potser la paraula no sigui la més correcta però es va tornar un petit infern perquè vaig començar a tenir més pressió", ha argumentat.

"Amb la pressió jo visc bé, amb el que no visc bé és amb la pressió per a mi mateix. Sóc massa autocrític, perfeccionista, no tolero equivocar-me mai i és una cosa en el que estic treballant per millorar", ha apuntat en aquest sentit el jugador , de només 24 anys i que va arribar al club blaugrana procedent del València CF al juliol de 2016.

Tanmateix aquesta por, aquesta pressió que té en els partits i que li està portant a no ser ell mateix no la té en els entrenaments. "Entrenant estic molt tranquil. Òbviament que hi ha algun dia que estic una mica malament de confiança perquè fins en els entrenaments es nota. Saps que has patit. Potser he jugat el dia abans o dos dies abans i encara estic amb la imatge negativa del partit , que no em permet seguir endavant ", ha comentat.

Ha reiterat al respecte que, en els partits, no és capaç de desenvolupar el seu joc, aquell que els tècnics van veure en ell durant la seva estada a Mestalla i que feien presagiar que s'adaptaria molt bé al 'AND Barça'. "En els partits no dono tot el que podria perquè la sensació que tinc dins el camp és dolenta", va explicar.

"Pensar massa em fa mal. Perquè penso en les coses dolentes i, després, en el que he de fer, i vaig sempre a remolc. Encara que els meus companys em donen bastant suport, les coses no em surten com ells volen que surtin", ha afegit en aquest sentit l'internacional portuguès.

Sense saber per què viu aquesta peculiar sensació, ha reconegut que ell mateix es tanca en els seus mals. "No em permeto treure la frustració que tinc. Llavors, el que faig és no parlar amb ningú, no vull molestar a ningú. És com si em sentís avergonyit. M'ha passat més d'una vegada el no voler sortir de casa. Això de que la gent et pugui mirar, tenir por de sortir al carrer per vergonya ", ha revelat.

"Em diuen que vaig amb el fre de mà. I el que més costa és tenir consciència de tot. Em molesta en el bon sentit que em diguin que puc fer moltes coses bones i anar més enllà, i jo em pregunto a mi mateix: i per què no les faig? ", es va preguntar a si mateix un André Gomes que comença a ser xiulat al Camp Nou, però que segueix comptant amb la confiança del seu tècnic, Ernesto Valverde, amb el punt de mira posat en què superi les seves pors i aquesta pressió.