El Lloret va trencar ahir una ratxa de sis partits seguits sense conèixer la derrota -3 victòries i 3 empats- a casa davant el Vendrell, sisè classificat, amb un partit que va acabar amb el resultat de 2-3.

Al minut i mig de partit els visitants van aconseguir avançar-se al marcador amb una falta directa transformada per Rodríguez que posava el 0-1 al marcador. Quatre minuts més tard arribaria la igualada per al conjunt de Barceló. Va ser Àlex Grau l'encarregat d'empatar el partit a un gol.

Però sis minuts més tard, i a falta d'arribar a 12 per al descans, de nou Rodríguez va avançar els tarragonins. I amb l'1-2 s'arribava al descans.

Als 10 minuts del descans, Rodríguez va poder fer l'1-3 en una nova falta directa, però no va anotar. Qui sí que ho va fer un minut més tard va ser Mitjans, que situava el Vendrell dos gols amunt.

A falta d'11 minuts, Plaza retallava distàncies pels gironins posant el 2-3 al marcador, però el resultat ja no es mouria més.

El Lloret queda en onzena posició amb 25 punts, lluny de la zona de descens.