Adeu als empats a un i hola al descens. Després de 7 partits sense perdre (1 victòria i 6 empats), l'equip de Pitu Batlle va tornar a assaborir el gust de la derrota i a més a més va veure com es produïa la pitjor combinació perquè l'immediat perseguidor, el Granollers, es va imposar al camp del cuer Vilassar de Mar (0-1). D'aquesta manera, els barcelonins (17ns amb 27 punts) superen el degà (18è amb 24) a la classificació i és l'equip de Pitu Batlle qui ara ocupa plaça de descens.

Fi a la llarga sèrie d'empats a un amb una derrota davant un Horta que feia 5 partits que no guanyava. Els locals eren conscients que ahir només els valia la victòria i van sortir a totes des del minut 1, fruit d'això i d'un major domini, Marc Medina a la vora del quart d'hora va disposar d'una bona ocasió tot sol davant Andrés, que el porter visitant va refusar (min.16). Abans de la mitja hora, qui no va perdonar va ser el davanter Sergi Arranz, que amb un xut creuat va avançar els barcelonins (1-0, min.23), aquesta diana de l'expalamosí no va minvar la capacitat de reacció dels gironins, que al minut 32 van protestar un penal no xiulat sobre el capità Cano. Els groc-i-blaus no es donaven per vençuts i buscaven amb ganes l'empat a un, com per exemple ho va intentar novament Medina després d'una bona centrada d'Henry (min.37). Gol psicològic d'Arranz abans de marxar als vestidors. A manca de quatre minuts per arribar a la mitja part, novament, Sergi Arranz va repetir situant un dolorós 0 a 2 a l'electrònic, era el 12è gol del figuerenc.

A la segona meitat els palamosins ho van intentar amb més cor que cap, però, el còmode avantatge obtingut pels de Nacho Castro en el primer temps va ser inabastable per a un Palamós que al minut 80 ho va provar amb un xut d'Henry que Andrés va aturar.

Els del Baix Empordà que només han guanyat 2 partits a casa tornaran a jugar diumenge vinent a l'estadi palamosí, en aquesta ocasió, el rival serà el Castelldefels. Queden 9 finals i el marge d'error cada vegada s'estreny més, ahir el pols Palamós-Granollers per obtenir la 17a plaça va caure a favor dels vallesans.