El gran duel de la jornada de Segona Catalana entre l'Escala, tercer classificat, i el Girona C, líder, s'ha decantat pel filial gironí (1-2), que té via lliura, en permís del Bescanó, per acabar campió i pujar a Primera Catalana. El conjunt que entrena Ricard Ferrer tenia l'esperança de sorprendre el Girona C, amb qui havia empatat a l'anada (0-0), però els visitants s'han emportat els tres punts amb un doblet de Llorenç Genesca (12' i 50'). Tot i que Xavi Mora (57') ha retallat distàncies, els d'Axel Vizuete, sense el lesionat Pau Ribas, defensa escalenc, han sabut mantenir l'avantatge i ja treuen 11 punts a l'Escala i amb un partit pendent.

A quatre punts del Bescanó, segon

Abans d'aquest partit els escalencs ja eren conscients que el primer lloc era una quimera, però ara se centraran només amb la segona plaça, que permet promocionar per pujar. Aquest lloc està a quatre punts, en mans del Bescanó, que no s'ha deixat sorprendre pel Marca de l'Ham (3-1). Richard Gutiérrez havia igualat l'1-0 dels locals en el minut 23, però els bescanonins, amb el vilafantenc Pep Roca com a titular, han acabat imposant la seva condició. Amb aquesta derrota, el conjunt d'Edu Ortega segueix 13è, amb dos punts de coixí amb el descens.

El Roses, a sis punts de la salvació

Qui ho té més complicat per a la permanència, però que no tira la tovallola, és el Roses. En el duel entre els dos últims classificats, els nois de Carlos Santiago han cedit el fanalet vermell al Palafolls amb golejada (4-0). Els rosincs han jugat tota la segona meitat amb dos homes més -dominaven 1-0 al descans- i ho han aprofitat per sentenciar amb gols d'Ivu, per partida dobla, Facu Gutiérrez i Oscar Pereira. El Roses, que portava una victòria en els últims 19 partits, té la permanència a sis punts.