La Jonquera es va endur els tres punts del derbi gironí de la jornada davant del filial del Llagostera i tornen a mirar cap al grup capdavanter de la classificació. De la seva banda, amb la derrota els llagosterencs trenquen una ratxa de 6 partits seguits sense perdre i baixen a la cinquena posició, després de la victòria del Vic.

El partit va començar amb domini local i ben aviat van arribar les primeres oportunitats de les botes de Moñino, però les seves rematades van sortir desviades. Va ser Jorge Torres qui va certificar el bon joc local, afusellant el porter amb un rematada de cap després d'una bona centrada de Cristian des de la banda esquerra. El mateix Cristian, ja a la represa, va ser l'autor de la sentència, amb un autèntic golàs de jugada personal dins l'àrea. Els nois de Salamero ho van intentar, però van topar en tot moment contra una defensa molt sòlida.

La propera jornada, tant la Jonquera com el Llagostera B tornaran a viure un derbi, aquest cop davant del Banyoles i el Farners, respectivament. D'altra banda, La Jonquera va confirmar, que el seu jugador Sebas Galles deixa el club alt-empordanès per passar a ser el segon entrenador de la Universidad de Chile.