El pilot asturià de Fórmula 1 Fernando Alonso (McLaren) s'ha mostrat raonablement satisfet després que el seu monoplaça, el nou MCL33, patís una pèrdua d'oli que li ha impedit mantenir el seu programa en la jornada de test d'aquest dimecres celebrat a Montmeló.

"Per descomptat que el programa que havíem planejat tenia més de 50 voltes, però els problemes que enfrontem aquests dies és part de les proves. Amb sort, aquestes coses no succeiran en la desena volta a Melbourne", va manifestar el doble campió del món, que confia en el rendiment del seu nou cotxe.

"No estic preocupat pel temps que hem perdut. Encara tinc un dia més amb el cotxe abans d'Austràlia. És veritat que encara espero que puguem fer algunes proves llargues per verificar coses addicionals i seguir descobrint el nostre cotxe, però les preguntes fonamentals ja estan respostes ", va comentar l'asturià.

És per aquest motiu que el pilot d'Oviedo va dir que aquest últim dia "no és crucial". "De veritat, si demà anéssim a Austràlia em sentiria bé", va afegir Alonso en aquest sentit. "D'alguna manera, és un aprenentatge útil i estic feliç de que seguim fent el cotxe més fort i més fort", ha afegit.

"Vam aconseguir completar totes les parts importants del programa aquest matí", ha sentenciat Alonso, que veu una "gran diferència" en la pretemporada d'aquest curs i la del passat. "Vam rebre també informació sobre el quilometratge addicional. Tenim les coses més clares", va finalitzar l'espanyol en declaracions facilitades per McLaren.