A fora de casa el Figueres és un altre, alliberat i capaç de plantar cara a rivals com l'Europa, que es troben de ple en la lluita per entrar a la promoció d'ascens a Segona Divisió B. Al Nou Sardenya, els unionistes venien de deixar-se pispar dos punts davant el Gavà, penúltim (2-2), en l'anterior partit a Vilatenim i aquesta vegada en va esgarrapar un quan el partit estava més complicat (1-1).

El conjunt barceloní es va avançar a la primera meitat amb un toc de Pluvins dins de l'àrea i a la represa Xavi Ferrón, pitxitxi figuerenc, va anotar el seu 10è gol de la temporada després de driblar el porter Arnau i aprofitar una passada llarga de Joan Pons. En el temps de descompte, Pimentel, amb una jugada personal, va tenir a les seves botes l’1-2.

En aquest partit eren baixa per lesió Maik Molist, amb un cop al pòmul, i Bonaventura, i va estrenar convocatòria Jordi Hostench per primer cop. No obstant això, el defensa garrotxí, fitxat en el mercat d'hivern, es va quedar tot el partit a la banqueta i encara no ha debutat.

Retrobar-se a casa contra el tercer

L'assignatura pendent del Figueres és Vilatenim, on no hi guanya des de fa tres mesos i on sol perdre punts a la recta final dels partits. El Prat, que prové de Segona B i és el tercer classificat, serà el proper rival, aquest diumenge (16.30 h).