El Sant Pere Pescador descansarà aquest cap de setmana per la retirada del Tortosa-Ebre i ho farà havent fet els deures, el diumenge passat, al camp del Cerdanyola (0-2). Les vallesanes, immerses a la zona baixa, van plantejar un duel defensiu, mantenint a ratlla a les davanteres groc-i-negres, però al final el conjunt de Joan Pont i Quim Sala se´n va sortir amb un gol a cada part de Sílvia Masferrer i de Paula Denis, de penal.

Aquesta victòria, la desena consecutiva, permet a l´imbatut Sant Pere mantenir els 10 punts de distància en el lideratge de Preferent respecte al Vic Riuprimer. Després d´una jornada de descans les santperenques reapareixeran el 4 de març a Vilafranca.

A una categoria per sota, Primera Catalana, el Cabanes es va deixar capgirar un 2-0 que tenia a favor a la mitja part davant el Guineueta barceloní (2-4). Mentrestant, a Segona el Vila-sacra va obtenir la primera victòria del 2018 davant el Porqueres B (4-3) empeses pel poder ofensiu d´Asia i Soha, que es reparteixen 12 gols.