La seu del Col·legi d'Arquitectes de Figueres ha estat l'escenari, aquest dijous al matí, de la presentació de les activitats del Torneig MIC-Mediterranean International Cup que tindran lloc a la capital de l'Alt Empordà per Setmana Santa. La ciutat figuerenca serà, per primer cop en 18 edicions, seu de la inauguració, que se celebrarà a l'Estadi de Vilatenim el dimecres dia 28 de març a la tarda, i d'algunes finals de categoria cadet i infantil, previstes pel diumenge 1 d'abril al matí. Paral·lelament a Vilatenim, que té capacitat per 9.500 espectadors i que de ben segur omplirà tres quarts d'entrada el dia de la inauguració, durant el torneig, per Setmana Santa, també hi haurà partits a l'estadi Albert Gurt. Durant la posada en escena, a Vilatenim hi haurà un partit de juvenils de primer nivell i altres activitats d'entitats de la ciutat com la Colla Gegantera, Dance Me o Tramuntakada.

La comarca agafa presència al MIC

L'Alt Empordà accentuarà d'allò més la seva presència en el MIC d'enguany, ja que fins ara només tenia l'Escala com a única seu i del 28 d'abril a l'1 de març també hi haurà partits als camps del Llançà, Empuriabrava, Sant Pere Pescador, Bàscara, Pelai i Buixó de Vilamalla i als dos de Figueres ja esmentats (Vilatenim i Albert Gurt).

Juanjo Rovira, director del MIC, ha explicat en la roda de premsa de presentació que "Figueres és una ciutat especial per mi" per l'amistat que té amb Pere Gratacós i Seni Comas i que el torneig "tenia un deute" amb aquesta demarcació. A l'acte també hi han assistit Marta Felip i Jordi Masquef, alcaldessa i regidor d'Esports de Figueres.

El MIC comptarà en aquesta 18a edició, per tota la Costa Brava, amb la presència de més de 370 equips i l'Alt Empordà en rebrà de categories cadet i infantil de primer any, les dues que s'hi han adherit aquesta vegada.

A la propera edició del Setmanari de l'Alt Empordà podreu ampliar la informació de la presència del MIC a la comarca