La selecció catalana sub-16 femenina, dirigida per la jove jonquerenca Mireia Vera, es va classificar el diumenge passat per a la Fase Final del Campionat d’Espanya de seleccions. A la segona fase del campionat, classificatòria per a la final, que es va disputar a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), el combinat català es va desfer de la Rioja (0-4) i va empatar amb Andalusia (0-0). Al final, la selecció sub-16 ha quedat quarta del seu grup, obtenint bitllet per a la Fase Final, i a les semifinals jugarà contra el País Valencià.

Vera té 29 anys i des de l’octubre passat és l’entrenadora de la selecció catalana sub-16. La de la Jonquera havia format part del cos tècnic del Girona i del Manu Lanzarote de Terrassa i com a jugadora havia vestit els colors del Llers, Cornellà del Terri i Santa Eugènia, entre d’altres.

Filla d’un àrbitre de regional

Mireia Vera forma part d’una família vinculada en el món del futbol: el seu pare, Paco Vera, dirigeix partits a Quarta Catalana des de fa una bona colla d’anys i el seu germà Guillem juga actualment en el filial del Vila-sacra, també de Quarta.