Un total de 19 equips de set clubs de l’Alt Empordà prendran part a la Lliga Gironina de pàdel aquest curs, que seguirà comptant amb quatre categories masculines i femenines. El referent d’aquesta competició continuarà sent l’Indoor Figueres, vigent campió en nois i que mantindrà dos equips masculins i un de femení en el primer esglaó. El club que dirigeix Sergi Curto i Albert Faxedas serà l’únic de la comarca que té conjunts a la primera categoria després del descens del Roses femení i, en tots els grups, tindrà un total de sis plantilles.

Entre el cap de setmana passat i el que ve donaran el tret de sortida totes les categories de la Lliga Girona, que s’allargarà al voltant de tres mesos. L’altre club més ben situat després de l’Indoor Figueres és el Roses, amb dos equips a la segona categoria i un total de cinc en competició. Tanmateix, el Garbí de Llançà tindrà un masculí, a tercera, i dos femenins -l’A a segona i el B a tercera després de l’ascens del curs passat.

El CT Figueres vol pujar a 3a

Qui també va cantar un ascens la temporada anterior va ser el femení del TorreMirona de Navata, que també jugarà a tercera -en nois, l’equip és a quarta- mentre que l’Escala buscarà el retorn a la segona femenina. D’altra banda, el Club Tennis Figueres seguirà a quarta masculina amb la intenció de pujar i dissabte passat es va estrenar amb victòria en el derbi contra el TorreMirona (1-2) amb un equip format per Eduard Collgros, Albert Ferrer, Carlos Pellejero, Luis Cabezas, Robert Prat i Màrius Vergés.

L’absent altempordanès d’enguany és l’Agi Rescator de Roses, que va tenir un any de vida.

MASCULÍ

Primera categoria: INDOOR FIGUERES A, INDOOR FIGUERES B, Estany, X3 A i B, Arbúcies, Girona, GEiEG i Costa Brava.

Segona categoria: INDOOR FIGUERES C, ROSES, Girona B i C, Vilablareix, La Bisbal, Blanes, X3 C, Aro i Costa Brava B.

Tercera categoria: GARBÍ, INDOOR FIGUERES D, l’Estartit, GEiEG B i C, Smash, Aro B, X3 E, Espai Blanes B i Village.

Quarta categoria (A): TORREMIRONA, CT FIGUERES, ROSES B, Smash B, Estany B, X3 D, Indoor Garrotxa, GC Sports, Aro C, Vilablareix B, Costa Brava C i Triops.

Quarta categoria (B): GARBÍ B, ROSES C, Blanes C, Girona D, GC Sports B, Smash C, La Bisbal B, Vilablareix C, L’Estartit B, Village B, Estany C i Costa Brava D.

FEMENÍ

Primera categoria: INDOOR FIGUERES A, Girona A i B, GEiEG, Espai Blanes, Costa Brava, Olot, X3 i Aro.

Segona categoria: INDOOR FIGUERES B, GARBÍ, ROSES, Aro B, Vilablareix, GEiEG B, X3 B, Espai Blanes B, Village i Costa Brava B.

Tercera categoria: TORREMIRONA, L’ESCALA, GARBÍ B, Indoor Garrotxa, GEiEG C, Banyoles, Girona C, Smash, Aro C i Estany.

Quarta categoria: ROSES B, Estany B i C, GC Sports, Girona D, Espai Blanes C, Vilablareix B, X3 C, Smash B, Indoor Girona, Costa Brava C i Aro D.