12 de febrer de 2018
12.02.2018
40 Años
40 Años
Pàdel

La Lliga Gironina comença amb 19 equips de casa

Indoor Figueres, Roses, Garbí, TorreMirona, l'Escala i CT Figueres debuten

12.02.2018 | 17:42
El CT Figueres es va estrenar amb victòria contra el TorreMirona

Un total de 19 equips de set clubs de l´Alt Empordà prendran part a la Lliga Gironina de pàdel aquest curs, que seguirà comptant amb quatre categories masculines i femenines. El referent d´aquesta competició continuarà sent l´Indoor Figueres, vigent campió en nois i que mantindrà dos equips masculins i un de femení en el primer esglaó. El club que dirigeix Sergi Curto i Albert Faxedas serà l´únic de la comarca que té conjunts a la primera categoria després del descens del Roses femení i, en tots els grups, tindrà un total de sis plantilles.

Entre el cap de setmana passat i el que ve donaran el tret de sortida totes les categories de la Lliga Girona, que s´allargarà al voltant de tres mesos. L´altre club més ben situat després de l´Indoor Figueres és el Roses, amb dos equips a la segona categoria i un total de cinc en competició. Tanmateix, el Garbí de Llançà tindrà un masculí, a tercera, i dos femenins –l´A a segona i el B a tercera després de l´ascens del curs passat.

El CT Figueres vol pujar a 3a

Qui també va cantar un ascens la temporada anterior va ser el femení del TorreMirona de Navata, que també jugarà a tercera –en nois, l´equip és a quarta– mentre que l´Escala buscarà el retorn a la segona femenina. D´altra banda, el Club Tennis Figueres seguirà a quarta masculina amb la intenció de pujar i dissabte passat es va estrenar amb victòria en el derbi contra el TorreMirona (1-2) amb un equip format per Eduard Collgros, Albert Ferrer, Carlos Pellejero, Luis Cabezas, Robert Prat i Màrius Vergés.

L´absent altempordanès d´enguany és l´Agi Rescator de Roses, que va tenir un any de vida.

MASCULÍ

Primera categoria: INDOOR FIGUERES A, INDOOR FIGUERES B, Estany, X3 A i B, Arbúcies, Girona, GEiEG i Costa Brava.
Segona categoria: INDOOR FIGUERES C, ROSES, Girona B i C, Vilablareix, La Bisbal, Blanes, X3 C, Aro i Costa Brava B.
Tercera categoria: GARBÍ, INDOOR FIGUERES D, l´Estartit, GEiEG B i C, Smash, Aro B, X3 E, Espai Blanes B i Village.
Quarta categoria (A): TORREMIRONA, CT FIGUERES, ROSES B, Smash B, Estany B, X3 D, Indoor Garrotxa, GC Sports, Aro C, Vilablareix B, Costa Brava C i Triops.
Quarta categoria (B): GARBÍ B, ROSES C, Blanes C, Girona D, GC Sports B, Smash C, La Bisbal B, Vilablareix C, L´Estartit B, Village B, Estany C i Costa Brava D.

FEMENÍ

Primera categoria: INDOOR FIGUERES A, Girona A i B, GEiEG, Espai Blanes, Costa Brava, Olot, X3 i Aro.
Segona categoria: INDOOR FIGUERES B, GARBÍ, ROSES, Aro B, Vilablareix, GEiEG B, X3 B, Espai Blanes B, Village i Costa Brava B.
Tercera categoria: TORREMIRONA, L´ESCALA, GARBÍ B, Indoor Garrotxa, GEiEG C, Banyoles, Girona C, Smash, Aro C i Estany.
Quarta categoria: ROSES B, Estany B i C, GC Sports, Girona D, Espai Blanes C, Vilablareix B, X3 C, Smash B, Indoor Girona, Costa Brava C i Aro D.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema