Un gol en el temps de descompte del Terrassa (1-0) va impedir al Figueres poder sumar i seguir escapant-se de la zona de descens directe i per compensació. En aquest partit, va estrenar el càrrec oficialment com a entrenador Jose Luis Gordillo, home de club que ha estat escollit per a posar el carnet de tercer nivell. I és que tant Damià Abella com Aitor Yeto, que havien passat al davant després de l’adeu de Chicho en el Peralada, no disposen del màxim títol per poder entrenar a Tercera Divisió i el Figueres ha decidit que l’analistat de l’entitat, Gordillo, passés a formar part del cos tècnic per a complir un requisit indispensable que demana la federació.

Gordillo va néixer a Cadis fa 51 anys, des de la temporada 2014/15 executa les tasques d’analista en el primer equip del Figueres i ara assumirà les funcions de màxim responsable tècnic a la banqueta.

Torna l’horari de les 16.30 h

D’altra banda, a partir del duel d’aquest diumenge dia 18 davant el Gavà, el Figueres tornarà a jugar els partits com a local a les 16.30 hores. El club havia col·locat l’horari de les 12 del migdia les últimes setmanes per evitar les hores de més fred.