El Sarrià va aconseguir ahir la seva desena victòria seguida davant el Sant Cugat i es manté fort a casa on només ha encaixat dues derrotes dels set partits que ja jugat com a local.

Els de Carles Morales van sortir decidits a guanyar el partit des del primer minut, i en cap moment, llevat del 0-1 incial, van anar per darrere en el marcador.

De fet, l'avantatge per als gironins es va anar ampliant fins arribar a set gols de diferència a cinc minuts per arribar al descans (14-7). Tot i així, abans de la mitja els visitants van aconseguir maquillar el marcador (15-11).

A la represa, el Sarrià va tornar a posar terra entremig i va distanciar-se, de nou, a set gols del rival (22-15).

Però amb 29-23 i a falta de 4 minuts pel final els locals es van relaxar, i el Sant Cugat va retallar distàncies fent un parcial de 0-4 en 3 minuts.

Tot i així, victòria del Sarrià (30-28) que continua en la cinquena posició de la classificació.