Els organitzadors del MIC-Mediterranean International Cup tenien molt clar que, en la seva 18a edició, l'Alt Empordà hi tindria molt a veure. De l'Escala, única seu local fins ara, es podria passar a tenir-ne un total de sis, si s'acaben confirmant totes les expectatives. A més del poble escalenc, el MIC ha confirmat que, durant el torneig de futbol base del 28 de març a l'1 d'abril, Figueres serà un altre dels nuclis comarcals, però és previst que en les pròximes setmanes n'anunciïn quatre més.

Si en l'edició anterior informàvem que Bàscara i Empuriabrava també s'apuntarien com a nous complexos, els que també tenen molts números per acabar formant-ne part són els camps del Llançà, de gespa natural, i del Sant Pere Pescador, de gespa artificial.

Amplien dues categories

Fins ara, aquest prestigiós torneig de futbol base internacional que se celebra a la Costa Brava mirava de reüll l'Alt Empordà amb l'Escala com a única seu, però el fet que el MICFootball afegeixi dues categories més, en cadets i infantils, ha empès els organitzadors a buscar més instal·lacions.

Una bona mostra que la voluntat del MIC és tenir més presència a l'Alt Empordà és que Figueres, per exemple, serà l'epicentre del torneig, ja que l'Estadi de Vilatenim acollirà la inauguració -dimecres 28 de març- i part de les finals -diumenge 1 d'abril.

Cabanes i Roses, finalment no

El MIC també s'havia interessat per portar partits a Cabanes i Roses, però no s'ha acabat concretant.