L'Escala estava, en aquesta jornada, molt pendent del duel entre el líder Girona C i el tercer, el Bescanó. Una victòria del filial deixava els escalencs amb un coixí considerable per quedar-se la segona plaça, que permet promocionar a Primera Catalana, mentre que un triomf bescanoní aproximava els blaugranes a tres punts del primer classificat.

Al final, el Bescanó es va quedar amb els tres punts (2-0) i d'aquesta manera l'Escala segueix segon de Segona Catalana, però a només una victòria d'atrapar el Girona C. Els nois que entrena Ricard Ferrer, tot i estar pendents d'un altre partit, van fer els deures al camp de l'Aro (1-2) amb gols de Zou Moustakim i de Xavi Mora a la primera part, en un duel on era baixa per sanció Argi i David Puig.

Per la seva part, el Marca de l'Ham, que venia de ser golejat pel líder, es va retrobar amb la victòria al camp del cuer, el Palafolls, gràcies a un solitari gol de penal de Toni Ruedas en el minut 77 (0-1). Els nois d'Edu Ortega, que no podien comptar amb els castigats Nahuel, Laari, Jesús i Casanova, pugen ara a l'11è lloc, amb sis punts de coixí amb el descens.

Debut d'Adrián Sánchez al Roses

D'altra banda, el Roses es complica l'existència a Segona després de perdre davant un rival directe, el Caldes de Malavella (2-4). En l'estrena del davanter Adrián Sánchez, fitxat del Sant Miquel, els gols d'Edu Sastre i Toti Pujolar van ser capgirats pels selvatans i ara la permanènncia és a quatre punts.