El Sant Pere Pescador continua com a líder en solitari de Preferent, amb quatre punts de coixí, després de superar el Porqueres (1-0) i de veure com el Vic Riuprimer, el seu rival directe, s'imposava contra el Pontenc (0-1). La visita del tercer classificat, el Porqueres, just després de golejar el quart, l'Estartit (3-0), era un bon test pel conjunt de Joan Pont i Quim Sala per demostrar qui mana a la lliga. El Sant Pere ha guanyat contra els seus 10 immediats perseguidors i, curiosament, només s'ha deixat punts, en forma d'empats, contra tres dels quatre últims classificats.

Davant les del Pla de l'Estany, les altempordaneses s'han mostrat pacients, sense perdre els nervis, fins que Laura Rey, ex del Seagull, l'Estartit i Llers, ha desencallat el partit amb una acció en el minut 70.