Els equips sèniors masculins del Club de Futbol Sala Cadaqués i Futbol Sala Vilafant van tenir una jornada relaxada el cap de setmana passat. Per una part, els de Juanjo Fernández es van desfer del Guíxols (7-1), penúltim de Primera Territorial. Els cadaquesencs venien de perdre 6-4 en el darrer duel de l’any a Palafrugell i es van refer davant un conjunt ganxó que no va oposar resistència. Els golejadors del Cadaqués, que dominava 3-0 a la mitja part, van ser Dani (3), Tito, Dídac, Sam i Lluís. D’aquesta manera, el conjunt altempordanès agafa moral per jugar aquest dissabte (19.30 h) a la pista del líder provisional, l’Altètic Vidreres.

Per la seva part, el Vilafant no va tenir compassió del Palamós (12-1), cuer de Tercera Catalana. Roberto Martínez, l’entrenador, tenia un grapat de baixes i va comptar amb quatre juvenils. L’aposta va sortir rodona i en el minut 7 el resultat ja era de 3-0. Els gols els van marcar Rubén i Carles (3), Angel i Aitor (2), Aleix i Jose.

El Lloret, rival de la base

D’altra banda, el juvenil vilafantenc va igualar en el Joel González contra el Lloret B (3-3) gràcies a un doble penal i l’aleví va superar el Lloret (4-3) després de remuntar un 1-2 en contra.