El jugador del FC Barcelona Ousmane Dembélé estarà de baixa entre tres o quatre setmanes a causa d'un trencament fibril·lar a la cuixa esquerra que es va produir aquest diumenge a Anoeta, mentre que el capità Andrés Iniesta serà dubte per les properes trobades a causa d'una sobrecàrrega muscular.

"A l'acabar el partit davant la Reial Societat, Dembélé va referir unes molèsties a la cama i les proves realitzades han confirmat que el jugador francès té una ruptura fibril·lar del semitendinós de la cuixa esquerra, sense afectació de la cirurgia del bíceps femoral, amb un període de baixa estimat d'entre tres i quatre setmanes ", ha assenyalat el club blaugrana en un comunicat.

Dembélé, que havia patit un trencament del tendó del bíceps femoral de la cama esquerra al setembre que el va obligar a ser operat i estar uns tres mesos i mig de baixa, va rebre l'alta mèdica el passat 2 de gener i des d'aleshores havia jugat únicament 18 i 31 minuts en els dos partits contra el Celta a la Copa del Rei, 67 minuts davant el Llevant i els 25 minuts finals de diumenge a Anoeta.

La nova baixa, en una nova lesió que no ha afectat l'anterior ni a la cirurgia, farà que Dembélé vegi tallada la seva 'pretemporada' just quan semblava que tornava a cobrar protagonisme i a guanyar confiança en el seu joc. A més, la baixa del recent fitxat Philippe Coutinho, que en té per a unes dues setmanes, torna a minvar a l'equip en atac.

D'altra banda, el capità Andrés Iniesta, que no va jugar a Anoeta, té una sobrecàrrega al soli de la cama dreta i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims partits, el primer aquest dimecres davant el RCD Espanyol a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei.