El pilot francès Antoine Méo (KTM) ha aconseguit el seu segon triomf de l'edició en la categoria de motos a la vuitena etapa del Ral·li Dakar 2018, disputada aquest diumenge entre les localitats bolivianes d'Uyuni i Tupiza sobre 585 quilòmetres, mentre que el seu compatriota Adrien van Beveren (Yamaha) manté el liderat de la general.

Méo, que ja es va imposar en la sisena etapa, va necessitar un temps de 5:24:01 per cobrir el recorregut d'aquest diumenge, amb el nord-americà Ricky Brabec (Honda) segon a 01:08 i l'australià Toby Price (KTM) tercer , a 2:45. El líder Van Beveren, per la seva banda, va ser setè (8:44).

El llast de la seva accident de dissabte, en què va ser guanyador d'etapa, l'espanyol Joan Barreda (Honda) ha cedit 12 minuts amb Méo i cau a la general de la tercera a la cinquena plaça -a 08:01 de Van Beveren-. El castellonenc va patir una caiguda en els quilòmetres finals en un forat i se li va caure la moto a sobre, el que li va produir dolors al genoll, que el mateix pilot creu que pot estar "trencada".