El Vila-real ha aconseguit la primera victòria en el Santiago Bernabéu (0-1) gràcies a un solitari gol de Fornal en els darrers instants del partit, el que agreuja encara més la crisi d'un Reial Madrid sense punteria en la primera part i sense idees en la segona, que podria acabar la primera volta de la lliga a 19 punts del Barça, amb un partit menys.

Fornals ha despertat la fúria del Bernabéu amb un gol a tres minuts del final que ha condemnat els blancs a la seva quarta derrota de la temporada en lliga, la tercera en el Bernabéu. A la falta de punteria cal afegir el colapse en atac que ha castigat una vegada més a un Madrid que arriba molt perjudicat als quarts de Copa i als octaus de Champions.

A falta del xoc aplaçat davant el Leganés, els homes de Zidaine han tancat una primera volta desastrosa, amb només 9 victòries en els primers 18 partits.

Fitxa tècnica

0 Reial Madrid: Navas; Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric, Isco (Lucas Vázquez, min. 70); Bale (Asensio, min. 70) i Cristiano Ronaldo.

1 Vila-real: Asenjo; Costa, Álvaro, Bonera, Mario Gaspar; Rodrigo, Trigueros, Castillejo (Rukavina, min. 83), Fornals; Raba (Cheryshev, min. 46) i Bacca (Unal, min. 76).

Gols: 0-1, min.87, Fornals.

Àrbitre: Undiano Mallenco (C. Navarrés). Ha amonestat Carvajal (min. 58) i Lucas Vázquez (min. 89) pel Reial Madrid i a Bacca (min. 44) pel Vila-real.

Estadi: Santiago Bernabéu, 63.403 espectadors.