El Vila-real va aconseguir ahir la primera victòria de la seva història al Santiago Bernabéu, gràcies un solitari gol de Fornals en els darrers minuts del partit, fet que agreuja, encara més, la crisi d'un Reial Madrid sense punteria a la primera part i sense idees a la segona. I, a més, podria acabar la primera volta de la Lliga a 19 punts del Barça, aixó sí, amb un partit menys.

Fornals va encendre l'ira del Bernabéu amb un gol a tres minuts del temps reglamentari que va condemnar el Reial Madrid a la seva quarta derrota de la temporada a la Lliga, la tercera al seu camp. La manca de punteria i el col·lapse en atac van castigar, una vegada més, un Madrid que arriba molt malmès als quarts de la Copa i als vuitens de la Lliga de Campions.

La derrota final s'explica perquè l'equip madrileny va perdonar moltes ocasions a la primera meitat. Cristiano, absolutament descentrat i molt lluny del seu nivell, va desaprofitar dues bones arribades per avançar el seu equip. Modric i Bale, també.

La segona meitat començava amb un seriós avís del Vila-real, però el xut de Cherysev acabava fora per centímetres. Els minuts anaven passant i el Reial Madrid no trobava remei a la situació. Els de Castelló, en canvi, es van endur els tres punts amb un preciós gol de vaselina al minut 87.

Si el Barça guanya avui a Anoeta deixaran el Madrid 19 punts endarrere; això sí, els blancs encara han de jugar un partit de lliga ajornat al camp del Leganés.