12 de gener de 2018
12.01.2018
40 Años
40 Años
Figueres

Més de 300 reconeixements a la Nit de l'Esport de Figueres

L'acte, celebrat al poliesportiu municipal per les obres del Teatre El Jardí, ha tingut detalls especials per a Aparicio, Damià, Mitjà, l'Adepaf i l'AMPA de l'Escolàpies

16.01.2018 | 11:15
Els reconeixements especials de la Nit de l´Esport de Figueres

El poliesportiu municipal de Figueres ha estat l'escenari, aquest divendres a la nit, d'una nova edició de la Nit de l'Esport, que ha reconegut més de 300 esportistes i clubs de la ciutat pels mèrits obtinguts durant la temporada passada. L'acte, enguany traslladat al poliesportiu per les obres que es portaran a terme en el Teatre El Jardí, ha estat encapçalat per l'alcaldessa Marta Felip i el regidor d'Esports Jordi Masquef, ha comptat amb diferents exhibicions i ha reconegut equips de futbol, bàsquet, escacs, tennis taula, hoquei patins, gimnàstica rítmica, patinatge artístic, judo, taekwondo, atletisme i pàdel, entre d'altres.

Medalla de la ciutat per a Aparicio

Ara bé, des de l'Ajuntament s'han proposat cinc distincions: per la seva trajectòria el futbolista Damià Abella, l'atleta Lluïsa Mitjà, el Club Bàsquet Adepaf pel 60è aniversari i l'Ampa de l'Escolàpies Figueres per la tasca en l'escola de bàsquet. Tanmateix, Josep Aparicio, amb una àmplia experiència en el món del bàsquet i de l'atletisme, ha rebut la medalla de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook