09 de gener de 2018
09.01.2018
40 Años
40 Años
Cursa

La 8a Mitja de l'Albera de Llançà, de 10 i 21 km

És organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca i en l'edició anterior hi van participar 500 corredors

09.01.2018 | 11:45
La 8a Mitja de l'Albera de Llançà, de 10 i 21 km

Aquest diumenge dia 14 de gener (9 h) es durà a terme la vuitena edició de la Mitja Marató de Muntanya de l´Albera, organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca.

Es tracta d´una clàssica dintre del circuit de mitges maratons del calendari gironí. La seva data, mitjans de gener, anima que esdevingui la primera prova de la temporada pels participants.

Un altre valor afegit i que, sens dubte és desmarca de la normalitat, és l´excel·lent ambient de cursa impulsat pel centenar de voluntaris de l´UELL Llançà. A cada control hi ha una gran representació de voluntaris que treballen per a què la cursa sigui molt més agraïda pels participants. En definitiva que el poble de Llançà és desviu per la Mitja Marató de l´Albera fet molt agraït per tots els participants de totes les edicions!

Val a dir que en la darrera edició es van reunir un total de 500 participants.

Aquest any, la cursa tindrà lloc el 14 de gener i ve a ser el tret inicial de la Festa local de Sant Vicenç que s´inicien el 20 de gener. Aquesta iniciativa es farà conjuntament amb l´Àrea de Turisme de l´Ajuntament de Llançà ja que un dels principals objectius d´aquest departament és donar a conèixer el magnífic paisatge de Llançà i el seu entorn a través de la pràctica de l´esport.

La novetat dels 10 km

Atenent a moltes propostes dels participants, aquest any proposarem una cursa de 10km. El recorregut seria connectar el primer tram i darrer tram de la mitja marató a través de a la muntanya emblemàtica de Puig Tifell. És a dir, una vegada arriben al Coll de les Portes es pujaria directament a Tifell per agafar el corriol de socarradors fins a la Plaça.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema