Gran victòria del Llagostera, que s'allunya de les places de descens, a les que deixa a quatre punts després de sumar-ne tres a El Collao, davant l'Alcoià, un rival directe que ara té ja a només dos punts. Els d'Òscar Álvarez buscaven començar l'any amb bon peu i ho van aconseguir, després de tancar l'any 2017 amb dues derrotes consecutives i ho van aconseguir al camp de l'Alcoià.

El partit va començar amb l'equip local molt motivat i buscant porteria, fent que Marcos hagués d'intervenir ja en els primers compassos del joc. Els llagosterenc però, van aconseguir aturar la primera embranzida de l'Alcoià i, mica a mica, van començar a tocar la pilota, aconseguint un cert domini sobre els temps del joc. Fruit de tocar-la més i amb criteri, el Llagostera va aconseguir acostar-se a l'àrea de Koke i, en el minut 26, el porter local va haver de refusar un xut de Fuster. Era el primer i únic avís. En la següent jugada Gavilán sí que va trobar porteria i va fer pujar el 0-1 en el marcador, una justa recompensa a l'esforç defensiu i la velocitat en atac. Amb els locals groggy per aquest gol, Chele va veure, en el minut 41, com el porter aconseguia avortar un xut que hauria pogut significar el 0-2 en el marcador i, de passada, la sentència en el partit.

A la segona part al Llagostera li va tocar patir i el porter Marcos es va erigir en l'heroi del partit. Els locals van sortir amb ganes de neutralitzar el gol llagosterenc, si més no per sumar i sabien que l'única manera de fer-ho era superant el porter dels gironins. Marcos va estar pletòric i va evitar una i altra vegada que les diferents rematades dels locals acabessin al fons de la porteria.

El pas per vestidors va ajudar més als locals que al Llagostera. Els de Galiana van sortir amb empenta de la pausa i van començar a apretar els d'Álvarez, que s'anaven defensant amb ordre i sense trencar les línies.

Els atacs locals van anar morint al balcó de l'àrea, sense que suposessin massa perill per Marcos, al menys en el primer quart de la segona part.

Després, quan les forces van començar a flaquejar va ser el moment pel porter, per convertir la línia de gol en un mur infranquejable i mantenir la porteria a zero, fent vàlid el gol de Gavilán i confirmant que el 2018 comença amb una victòria.

El proper repte pel Llagostera serà encadenar dues victòries consecutives i ho podrà fer al Municipal el proper cap de setmana, on s'enfrontarà al Cornellà, el dissabte a les 16:30.