Chicho va debutar a la banqueta del Peralada-Girona B aconseguint un punt en un dels camps més complicats de la categoria, Son Moix. El tècnic gironí, que fins fa una setmana entrenava la UE Figueres a Tercera Divisió, no va dubtar a agafar el relleu a la banqueta de l'equip xampanyer després que Arnau Sala la deixés vacant, per anar-se'n a la Xina a entrenar al costat de Raül Agné.

Amb una setmana de feina i havent d'enfrontar-se al líder de la categoria, que encara no coneix la derrota aquesta temporada, Chicho va tenir temps de conèixer la plantilla, però tot i això va fer un bon plantejament que, al final, li va donar com a resultat un punt que permet a l'equip empatar amb l'Atlètic Balears, que, amb 18 punts, ocupa la posició de promoció de descens.

El partit va ser travat des del primer moment. Els altempordanesos van sortir molt ferms al darrere, impedint que els locals disposessin de bones arribades a l'àrea, i van aconseguir frenar el Mallorca, que arribava ja amb poca pòlvora a les botes.

El Peralada, de la seva banda, hauria pogut avançar-se en el marcador en l'última jugada de la primera part. En el 43, Kevin Soni va enviar una pilota al travesser de Reina, després d'una gran jugada en la que va deixar asseguts a dos defenses locals.

A la segona part els de Chicho van seguir en la línia marcada durant els primers 45 minuts, una sòlida defensa i intentar aprofitar les ocasions que es poguessin generar. El joc va ser més travat que a la primera part i, fins al final no hi va haver les millors ocasions del partit. De la banda del Mallorca, Salva Sevilla va engaltar un xut que va sortir fregant el pal dret de la porteria de Gianni, però la més clara la va tenir Cesc Clotet en el 93, quan, tot sol dins la petita, amb el porter ja venut, va enviar la pilota al travesser.

El proper repte del Peralada-Girona B de Chicho serà el Valencia-Mestalla, diumenge.