El sènior femení del Vilafant va tornar a vèncer, aquest cop a casa contra el Calella (72-67), i se situa a les posicions capdavanteres de Segona Catalana. Les de Jordi Mallorquí encadenen cinc victòries seguides, i tot i que els falta un partit per disputar, són quartes, amb vuit victòries i només tres derrotes. Contra el Calella, -primer classificat- però, van necessitar una pròrroga, ja que el matx va estar marcat per la igualtat.

Per la seva banda, l'Escala d'Albert Clopés va caure a la freda pista del Cabrera de Mar per 75-65. Els locals van estar més encertats en els minuts finals, fet que els va permetre guanyar un partit que els escalencs només comptaven amb set jugadors. En el retorn a Primera Catalana els altempordanesos són desens, empatats però amb vuitens i dotzens.

Qui també va tornar a caure va ser el Vilafant masculí, 68-61, contra el Calella, en el primer any a Segona Catalana. Els de Bru Rovira encadenen una mala ratxa de derrotes que els ha situat en vuitena posició, després d'un gran inici de campionat. El partit es va decidir en l'últim quart on el poc encert en els tirs lliures dels vilafantencs va donar la victòria als locals.

Finalment, l'Adepaf es va retrobar amb la victòria a Tercera Catalana. A la pista de l'Onyar els figuerencs van guanyar a partir de la defensa (34-52) i se situen en onzena posició en el retorn a la categoria. A la pròxima jornada reben el Palafrugell, que només ha guanyat el partit.

Castelló i Escolàpies guanyen

A Tercera Territorial estrenaven la segona fase. El Castelló, que juga per l'ascens a Tercera Catalana, va guanyar a la pista del Cellera Amer B (58-64). En el segon grup de la categoria, l'Escolàpies va vèncer a casa contra el Salt per 60-50, el Grifeu-Llançà va perdre 90-64 contra el Vedruna Palamós i l'Escala va ajornar el seu partit contra el Porqueres.

I a Sots-25, l'Escolàpies va guanyar contra el Lloret (69-63) i el Roses contra el Bescanó (86-56).

Edu Gatell a LEB Or i Guillem Pascua i Marc Juanola a Lliga EBA guanyen el seus partits

La jornada dels altempordanesos d'elit va comptar amb tres victòries i tres derrotes. D'una banda, Eduard Gatell, a LEB Or, va guanyar amb el TAU-Castelló a casa contra l'Ourense (82-64) amb 12 punts i set rebots del pivot d'Empuriabrava en els 26 minuts que va ser en pista. Els de Gatell han retrobat sensacions i ja són setens a la taula classificatòria.

Guillem Pascua, amb el Bàsquet Girona, també va guanyar, a casa contra el Collblanc (82-72), amb 12 punts de l'escorta de Vilatenim el dia de la presentació del club. Els gironins són segons a una victòria del Masnou, el líder.

Finalment, també va guanyar el Vic de Marc Juanola, aquest cas a casa contra el Mataró (74-69). El pivot figuerenc va col·laborar amb sis punts en els quinze minuts que va ser en pista.

D'altra banda, Sergi Coll, amb el Santjoanense de la Proliga portugesa va perdre a la pista del Porto. El pivot de Figueres no va poder evitar la derrota tot i els 21 punts i cinc rebots. Els de Coll són sisens amb tres victòries i quatre derrotes.

Xavier Montalat, amb el Quart, també va caure en el desplaçament a Menorca (68-81). El pivot de Vilabertran va anotar quatre punts en els prop de 18 minuts que va ser en pista. Amb només quatre victòries els de Quart són onzens a la classificació.

Per acabar, Anna Jòdar, amb GEiEG també va perdre a la pista del Bàsquet Almeda (53-52) en un partit que es va decidir en els últims instants de partit. Després d'un inici esplèndid les gironines són terceres amb set victòries i quatre derrotes.